E4an=Autoban...

....eller??!!
Jag måste bara skriva att det är ju helt sjukt!! Köra bil mellan Linköping o Norrköping på E4an är ju som att va på Autoban... Eller iallafall tror 95% av alla att det är det. Va!
Kör man i 110 så kör ju folk om och undrar va fan man sysslar med... Kör man i 115 blir man fortf omkörd som om man vore en övningskörare.... Kommer man upp i 120 så kan man nästan köra om husbilarna, lastbilarna o bilarna med släp. Men då får man fort en galning i baken som undrar va fan jag ligger o lusar i 120 i ytterfilen.
Guuu,,,det vore ju polisens drömmläge med fartkameran ju!

Liiite skillnad mot i Australien måste jag bara säga! (Brisbane med omnejd)
DÄR kör nästan alla i 109 på en 110 väg. Ärligt! Och DET kan dock göra mej skogstokig när det är 3filigt o alla kör 109 eller under. (jädra söndagsåkare är vad dom är.....;)..)

Oh well.....
Har vi Svenskar mer bråttom eller?? ..Eller så kan man ju köra traktor!!

1v kvar!

guuu jag kan inte fatta att jag bara har 1v kvar! Men jag saknar ju min älskling nu!!

bästa kusinerna..

Måste bara säga att detta är bästa kusinerna!! Guuuu,,,dom är helt ootroliga när det gäller Summer o Maja! Leker o bär på dom hela tiden så jag vet knapt vart jag ska göra av mej själv utan barn som hänger på mej. LOOOVE YOU !!!!!


fototajm..

...mmmmm,,,men vist!
Guuu idag höll jag på att bli totalt skogstokig. Skulle försöka ta lite fina foton på mina fina barn på landet. Vill nämligen göra en stor canvas av dom med hääääärlig Sverigesommarbakgrund när jag kommer hem.
Men jädrar i havet....Först bara det att få med Summer frivilligt mer än 2min på nåt,,,bara det var en pärs med tjat o mutor. 
Mej jag satte på dom lite andra kläder o gick ut för det var molningt ---PRECIS SOM JAG VILLE HA DET---, så att barnen inte kisar o konstiga skuggor mm. MEN GIVETVIS kommer solen fram. VA och inte bara för 1min,,,,NEJDÅ,,,då plötsligt flyter ALLA moln iväg och bara blått,,BARA rakt över oss!! Jag skämtar inte,, med det var f-n molnigt runt om över hela j-a Sverige just då UTOM över oss. Så vi gick in igen och sen kom ett moln,,,,sprang ut,,,men nejdå,,,det var blått som en bana som solen följde över oss. ..in o ut,,,in o ut,,,
(hade jag nu just badat i sjön hade detta ALDRIG inträffat...rätt!?..eller har jag över huve taget NÅNSIN önskat moln,,i ett land som det annars är ganska gått om..va?!)
Sen åt vi lunch o Summer spilde på klänningen o Maja blev trött och jag fick muta Summer med godis för att gå ut o försöka igen.

summer o maja juli11
Men ett kort blev ju ganska bra iallafall...


vadå dålig kondis...

....guuu men hallå tjena! Jag har cyklat för första gången på 5år!! Not kidding! 3km!!! ja,,,osså 3km tillbaka då.
O herreguuud,,,. Redan nu kan jag knapt gå i trapporna för mina ben är som gele.
Shit va jobbigt det var. Och då är det ganska platt hela vägen. ...mmmmmm...
-Oj en liten uppförsbacke,,,växla ner,,växla ner igen,,på ettan,,,ujujuj,,,blir omkörd av Elsa 212år,,,, host host,,,oj där åkte ett antal flugor in i munnen. Säkert helt chockade att det fanns en sån dum ovan cyklist som cyklar med munnen öppen....ehhh,,
Men sen såå härligt i lilla nerförsbacken....tjooohoooo vilken frihet,,,,oj håll dej till höger,,, o nu gäller det att trampa på inför nästa backe. När jag säger backe menar jag ALLT som inte lutar nedåt... ujuj
Och här kommer en riktigt pinsam bekännelse. TVÅ gånger var jag tvungen att hoppa av o LÅTSAS som jag gick o pratade i telefonen...(..som om jag inte skulle kunna cykla o prata samtidigt eller...ehhhh,,, jag kan ju för fasen amma, dricka te o platta håret samtidigt ...) MEN jag ORKADE bara inte trampa i "backen". Mina lårmuskler är helt förtvinade...på riktigt!!
Väl inne i stan är jag helt chockad att det inte finns en dusch tillhanda vid varge cykelställ. ...ja tjena!! Vadå eftersvettas!!!....ehhh...HAde jag bara gjort det hade man ju vart nöjd. Nej jag svettades väl ut typ 2L på 3min...superskön känsla faktiskt! Kändes jättefräscht inför kompislunchen! Jovars!
Men ändå häääärligt att cykla ju!!;)

Härligt på sjön!

mormor o summer juni-11
Titta vilka sötingar!! Mormor o Summer har plockat smultron. Och sen en tur med båtbryggan på sjön.
Det är ju såå härligt på landet en skön sommar dag. I löööve Sverige mer än nåt annat då. Mera såna dagar tack!!


RSS 2.0