Shoppa med kidsen...

...förstår om det går kalla kårar på ryggen för er som har småbarn när ni läser rubriken. Den rimmar ju lika illa som midsommar med julmust!!!!
Fy shit säger jag bara!

Att gå o shoppa med barn på Rean är ju som att dra ut en tand........ ...lååångsaaaamt.... ..och uuutan bedövning.
Och ÄNDÅ gör man det om o OM igen med nån slags förhoppning om att det SKA gå bra denna gång. VARFÖR utsätter jag mej för det. Varför tror jag att det är skönt att dra ut en tand utan bedövning? Är närminnet  så dåligt för att jag ammar eller?!  Please someone explain??!!!
Så fort man kommer ur bilen inne i stan börjar det. Som om Summer liksom känner att nu jä..lar. Nu blir det tråååkigt! Och Maja vill absolut inte sitta i vagnen fast hon är astrött. Och jag känner redan här i hjärtat att detta kommer inte gå så bra men håller igen med ett smile i hopp om att jag har fel.
Sen vet jag inte vad det är i affärer som gör att Summers tarmsystem sätts igång!? I första klädbutiken.... -Mama(som hon nu kallar mej?!),,,jag måste bajsa!! ...ehh..ok,,,men vist, sure,,det är ju inte mkt att orda om. Sen att pappa JUST själv sprungit iväg för att leta toa gör ju det hela lite extra roligt. På vägen nerför rulltrappan (i Linden) trycker även Summer på STOPP-knappen! Japp,,,super faktiskt! Själv är jag halvvägs i rulltrapan med barnvagnen,,,fortf ingen Chay,, när den stannar.....ehhh..ok! hello,,,help.....
Väl på toan o 5kr fattigare...inget bajs....giiivetvis!
Men jag hinner faktiskt kolla på några kläder med ett öga lixom, mellan allt tjaaaaat, gnäll, några amningar,,bajsblöja,,,två till vändor till till toan med Summer..(ärligt!!?)(vadå ruinerad??) och lite käk på 2h.

Jaaa 2h pratar jag om. INTE en HEL dag, då man kunnat kanske förstå att det är trist. Men TVÅ J-A timmar!!
Och jag kände att jag ville hem efter 4min...

Så nästa gång....då...DÅ ska jag på stan SJÄLV!!!!


in Swärje då!

Jaha japp så var man i Sverige då! Och har varit här öööver en vecka. Hello,,,guuu va tiden går fort. Och vist oj va underbart det är att vara här. ...aaatchooo...
...Eller om man vänder på tanken o känner att egentligen vill jag bara sova....ehh. Jaha,,,men det lät ju spännande o roligt! Va? Alltså förlåt men om inte Maja börjar sova mer snart får jag ett bryt....;(.

Nej Men tillbaka till härliga ljuva SWEDEN!! Inget går ju upp mot lite småregn o +13! Eller,,alltså det ÄR ju härligt här! I förregår kom solen fram o det blev himla varmt på en gång en stund. Och Summer frågade faktiskt -Why is it so beautiful here!? .......Jo. för det ÄR ju himla vackert här med all grönska o blommor o grejer.. Och OM jag fick sova lite mer skulle jag nog uppskatta det till fullo,,,,och OM snoret går bort ur huvet o näsan snart kan jag nog känna alla dofter igen.
Och ljust! OMG det är ju sååå ljust o underbart på kvällarna. När man sitter inne o tittar ut hur ljust det bara är ,och bara kan vara i detta underbara land. Härligt!....oj,,,måste snyta mej...
Liite svårt att få Summer i säng i normaltid. Dags att lägga sej nu honey. -But Why?? Its still daylight out mummy?? Så det har väl blivit liiite senare än vanligt. But who cares?!
Ill be back....

Kikki-K

Måste bara visa mina små underbara saker från Kikki-K!
Bara lööööövar denna butik.
Chay trodde det var till Summer....ehhh..BIG NONO!! Dessa är mammas egna små pysselsaker! ;)

Och jag lövar min nya bra-att-ha bag! Hello bag!
Kolla in: www.kikki-k.com


sådan mor sådan dotter....

Har smugit mej in ett par kvällar o fotat kråkan när hon somnat....
Och är det nåt jag kommer ihåg från när jag var liten så var det att mina mjukisdjur "djurgårn", skulle få min kudde, medans jag själv låg typ under täcket o inte kunde andas!! Det är bara så underbart att se...min äääälskade lilla unge!!


Love!


Vinter i OZ!

Jaha, så var den officiella första vinterdagen här då! Brrrrr,,,,,, I med täcke i påslakanet, värmen på på morgonkvisten och så hade jag strumpor på för första gången på länge.
Satt med en svensk mamma idag i lekparken o vi klagade på att vi frös så. Sen sa vi att -jaa,,,det käns ju lite som i Sverige..:)...hehe

Här är lite bilder som jag tog med mobilen i veckan!



Perikoträd som blommar!
Och det finns vist ett träd här o där som faller löv! Värsta hösten ju!!


RSS 2.0