när dottern själv får välja frisyren..


..då blir det så hääär fint!! -Jag vill ha två tofsar på ena sidan och två flätor på andra....
..ehh ok!! Vist!
Vad som helst för att hon ska va glad innan dagis. Minimera allt negativt...-Vist älskling..vill du ha mer glass till frukost...hehe...no just kidding. Så långt har det inte gått! ;)...ännu... Fortf vill hon inte gå och säger i ledsen ton att hon kommer sakna mej så mkt. Men sen vet jag att hon har kul o har flera kopisar som hon pratar om.




Så iväg till Kindy med snygga väskan!!


Nytt från Kikki.K

Do I love it....yes I do!!

Nya kalendern med massa roliga sidor o små klistermärken!! YEY...kan ju få vilken 36åring som helst att bli lycklig!! Nya roliga pennor, en väggårskalender och boxen att ha ordning på födelsedags/dop/lyckatill kort mm!
Skulle önska mej ett eget litet rum med lås på,,,,hehe... För dessa dyrgriper får ínte små 4a-åringar leka med.... :) ...(..och näej,,jag tänkte inte anmäla mej som årets mamma ända,,,så de så!!)


...sååå trötttttttt...

känner mej så jädra trött.... Va fn är det frågan om. Trött i kropp o sinne....;(. Och det lättar ju verkligen upp stämningen när man är hemma en hel dag med barnen. ...ehh.. Orkar lixom inte göra nånting utöver ta hand om barnen....(o hels skulle jag vilja dra täcket över mej..) Men jag fattar inte varför??!! Får ju sova typ bra på natten o jobbar inte många timmar i veckan. (fast vist idag är det tisdag o jag har jobbat hela helgen o måndagskväll ...?) Men ändå! Antingen är min kropp fortf inställd på svensk årstid o tror att det är höstdepp,,,,eller så är man väl vårtrött?    .....sssnnaaaaark säger jag bara.

RSS 2.0