åhh Summer simmar!!!







  

Jag måste ju bara berätta hur otroligt stolt och glad jag var idag. Kändes likvärdigt med när hon tog första stegen. Och det är väl för att det känts så långt borta med att Summer skulle simma. Hon har ju som ni vet vägrat doppa huvet under vattnet. Och vi har ju inte pressat henne. Senast igår ville hon inte, men hade börjat hoppa som en tok upp o ner i poolen o vi skulle ta emot henne. Helt utan rädsla bara kastade hon sej ut i vår famn. Och ibland kom hon ju lite under o fick vatten i näsan o ögon.
Sen idag vid morgondoppet började hon med att försöka ta sej till mej från trappen i poolen. Bara nån meter eller så. Med huvet rätt under. Men hon vägrade kolla under vattnet. Fast det gick bättre o bättre och hon höll på 1h och ville aldrig sluta.
Efter lunch kom Ninni över o vi tog ett dopp till. Denna gång testade vi med simglasögon på. Och WOW!! Vilket självförtroende hon fick. "Simmade" fram o tillbaka mellan mej, Ninni O trappan och höll andan som en fisk. Vi ökade avståndet till ett par meter och hon fixade det!! Kickade som en tok med benen o flaxar lite vilt med armarna och huvet helt under vattnet hela tiden! Åhh min lilla skruttunge! Jag tycker bara att hon är så himla duktig som kämpar o kämpar när hon väl vill nåt!! Nu har hon somnat gott iallafall!!

Kommentarer
Postat av: mamma

Det var ju tur att ni inte gjorde en icecreem "poul" Hon är jätteduktig!!!!

Tänk att ni har en egen , så ni slipper åka iväg varje gång hon vill bada!!

2010-12-16 @ 18:24:35
Postat av: sis

åhh men gud så himla kul!

modig liten tjej hon är , lilla gumman!!

puss

2010-12-17 @ 14:01:43
Postat av: Jenna

Men gud vad duktig hon är! Tror det är mycket er förtjänst just för att ni inte pressat henne utan väntat in när hon vil själv :) Får se om min Edvin kommer att vilja doppa huvudet frivilligt nångång... :) Albin är som en fisk... Kram

2010-12-19 @ 10:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0