jädra foglossningsont...

...fän va less jag blir på att jag får så ont i svanskotan o neråt. Ja,,,ni som varit gravida vet väl vad jag pratar om. Och har ni några tips så PLEASE dela med er.
Det är jobbigt på jobbet efresom vi går o står upp hela tiden och för att inte tala om efter att bädda alla jädra sängar....
Här blir det mer--my lower back hurts,,,för jag hittar ingen bra översättning på foglossning,,och helt sjukt verkar inte många riktigt fatta vad jag pratar om.
Ok lyssna på detta:'
När jag var hos den "vanliga" doktorn och sköterskan tog blodprov frågar hon hur jag mådde. (detta är typ ca7v sen). Jag försökte förklara vart jag hade ont och undrade vad det kallas på engelska. Då svarar denna hel-Australienska lantmorsa med bred gov dialekt....-We just call it PAIN honey!  (typ va fän klagar JAG på

Urk,,lite orolig att det ska bli sämre så jag får svårt att jobba...

I'm so proud!



Summer 2år och 11mån's första teckning där man ser vad det är!!! Annat en bara streck o kludd.
Jag tycker den är så söt så jag dör!
(Även om hon förklarade att -mummie is sooo big,,hmm?!,,och mina ben tydligen börja vid munnen...hehe)


jaaaaa äntligen...

...har den supertröga odatorkunniga Karro lyckats få in babytickern på höger sida efter många arga,,svärandes,,,grymt irriterande försök. Så om ni vill se hur långt jag har kvar eller gått är det bara att klicka på veckorna/dagarna under lilla babyn.

Borde fasen få ett diplom....

första sparkarna!!

...nu har vi känt dom!! Både jag o Chay kunde känna små dunsar långt ner i magen. Ååååå så härligt! Käns mer på riktigt då. Har gått 17v nu. Summer kände vi inte förrän v20-21. Hihihihi


Min älskade dotter!




Jag var bara tvungen att skriva hur mycket jag älskar min lilla tjej. Efter att ha jobbat hela helgen och inte sett henne sen fredagskväll, och sen åt jag middag ute med svenska tjejerna, så sov Summer över lördagsnatten hos farmor o farfar. Sen när jag hämtade henne kl6 på söndagskvällen blev jag så fylld av kärlek. Hon var så snäll o go. Ville bara kramas och sa -My mummie,,my mummie, I loooove my mummie!!..hela tiden.
Hon är den bästa som finns!!!


peanut 13v...




Ok, här är första bilden på den lilla nya i magen endast 13v. Och dessa bilder togs innan jag viste att man kunde göra ultraljudet gratis med endast en enkel vanlig bild. Blev rekomenderad henne för vårat första besök och vist var hon underbar och allt väldigt proffsigt. Men det är så mycket man (..jag..) inte vet o fattar här i OZ,,,så vi hade kunnat spara $150,,,,men men.  Ganska coolt ändå!

Nu är jag 16v och 5 dar gånget! Storlek avocado.
Väntar på att få känna nåt. Tror ibland att det kanske är en liten fisk i magen,,,men inte säkert.

RSS 2.0