OMG...inga påskkort i år..

Har bestämt mej för att inte skicka några påskkort i år för att spara träd!!

......ehhh,,, eller hur  (...går ju åt många träd till kort menar jag...ehh?!).. .Nej vem lurar jag..F-N oxå! Detta är första gången på ...sen jag vet inte när....som jag inte skickar kort. Och jag mår helt dåligt av det.
Ärligt!! Ja veeeet,,det är helt sjukt,,för VEM i min ålder skickar fortf PÅSKKORT!!?? Jo JAG gör det!! ,,och min syster gör det,,och min mamma gör det....(tror jag).
Men iår har jag lixom inte fattat att det är påsk redan NU TILL HELGEN!!!
I ett deperat försök att få lite påskänsla blåste jag ut några ägg som Summer o hennes lilla kompis skulle måla idag. Mmmmm,,,,mindre lyckat. Summer tyckte inte alls det var kul,,VA!? Hur kan hon inte tycka det???
-No mummie. .
-Men vist vill du väl måla äggen,,åhh så roligt, det gjorde mamma är hon var liten!!
--NO MUMMIE!! I wanna
play with Mac.
Ok. Antar att jag inte kunde tvinga henne hur gärna jag än ville säga:- JO Summer, du MÅSTE måla ägg. Det ÄR roligt. Det blir INGEN mat tills du är färdig.
Suck,,,
Sen ska Chay spela bortamatch i tjotaheijti på lördag kväll, dvs borta hela lörd och halva söndag. Skitkul! Och Nin o Pop ska åka upp till Chays syrra. Så det blir väl jag o Summer som får dela på lite rökt lax till påsklunch.
Har ingen lust att pynta heller.
Men NÄSTA år! ska det bli en riktigt påsk!!!!!

på ikea


jobb eller familj...

Egentligen ingen svår fråga, men Fasen vad jag stör mej just nu på jobbet.
 Jag vet inte vad det är jag vill göra med det. Klart jag vill jobba och jag trivs med det jag gör för tillfället, men nu börjar dom fråga när jag vill börja fulltid. Vilket är en komplimang---, för min fd avd-chef sa även att hon tyckte jag skulle bli en bra avdelnings-chef. Oj hoppsan,,ja tack då! Men helloo,,,vadå. Jobba mer än vad man får betalt för och sen ha krav o jobb hängade över än hela tiden. Jag vet att våra avd-chefer jobbar massor obet övertid för att hinna. Och vist känner jag mej smickrad och tänker att sure ,,man kanske skulle ta chansen nu och "göra" nåt av sitt JOBB-liv.
Men sen kryper alla mina tankar in att jag vet inte om det är värt det....!! Jag VILL ju inte vara ständig borta och inte hinna va med Chay o Summer. MEN det käns som det är BARA jag och alla tanter som tänker så. Samtigt VILL jag ju avansera och hitta nya vägar. Inte "baaaaara" sälja.
Jag måste va en generation X när det kommer till jobb. Käns inte som jag kommer stanna vid samma mer än max 5år. Vad beror det på???????!!!!!! What is wrong with me???? Dom flesta jag jobbar med har en "IKEA-plan" som slutar med jobb högre upp på nåt sätt. Jag har inte hunnit diskutera der med min nya chef, yet, men jag vet att det kommer, och jag vet inte vad jag kommer säga. För jag veeeeeeet ju iiiinte vaaaaad jaaaag viiiiill!!! ....aaaaaahhhggggggg......
Men i mina tankar undrar jag ärligt varför man vill ha ett krävande jobb. Och jag menar det inte som negativt. Men jag undrar. Är det för att man vill ha mer pengar, eller är det mer för självkänslan----att kunna utföra ett bra och viktigt jobb, och känna sej stolt över sej själv. Eller är det för känslan att bara "ha" jobbet. Att andra ska tänka att man är duktig. Att man är "nån". Jag antar att det är lite av "all of the above"!! ,,,,men igen,,,,är det värt att få mindre tid för sina andra intressen här i livet och framför allt sina älsklingar!!?
Livet går ju på så fort!!

Sum


miss Summer


hur stolt får man vara...ang poopoo

Ja, då tror jag man nu kan säga att Summer nu är inskolad i blöjfriheten!! Och jag som mamma är ett par erfarneheter rikare. Att som mamma för första gången få springa genom ett halvt varuhus med ens barn under armen, fläktandes med armarna för att flytta på folk och flåsandes skrika -Håll uuut,,håll ihoooop, no nappy,, snaaaart där. ,till toan. Det är ju underbart! Sen att Summer står och knackar på en upptagen toadörr och ropar EXCUSE MEEEE,,,SUMMER NEEDS TO DO WEEWEE!! Inte heller fel. Vist har det skett och kommer ske olyckor. Häromdagen var vi i en stor affär och Summer tittar på mej och säger -Upsy daysy!! En stor pöl på golvet och en stor blöt fläck på jeanskjolen. Jag säger lite snällt till henne att -Du måste säga till mamma om du behöver göra weewee. Varav sen Summer börja skrika rakt ut. -SUMMER NEEDS TO DO WEEEEEEEWEEEEEE!!! Typ 3ggr, så ALLA kan se pölen.. Men här hemma kan hon försvinna o sen ropa POOPOO!!!. (okey,,,jag vet inte varför,,men hon skriker alltid om dessa saker!!) Då har hon fått av sej trosorna o hoppat upp på toan i mörkret och givetvis dragit av hälften av toarullen. Men ack!!, endå en sån stolt mamma. Eller när vi var på restaurang och jag fick INTE vara kvar inne på toan. För Summer needs to do poopoo. -GET OUT. Så jag får stå precis utanför dörren medans hon gapar.: -Summer is doing POOPOO.. (ok,,kul att alla här inne vet det nu..) -Summer is FINISHED!!! (..japp ,,va bra då vet alla det oxå!!) -SUMMER WANTS TO SEEEE POOOOPOOO!! Kan tillägga att hon har fortf blöja på natten!!

Summer o Mamma!! ;)

Titta vilka sötingar i solen!!

RSS 2.0