Dagis!

Åhhh nu har vi varit uppe o kollat in ett dagis ganska nära oss till Summer. Vi var med en förmiddag så vi kunde känna efter hur det var.
Och YES baby!! OMG,,,jag vet inte riktigt vad jag har trott att dagis/lekis är.... Men allt jag sett framför mej är ett stort rum där 25 ungar springer runt o härjar o skriker i 8h med nån lärare som bara kollar så att dom typ inte slår ihäl sej..
Men guuu va organiserat!! Va? Innetid/utetid/stå på led/vänta på sin tur..... Organiserat pyssel...(thank God...), rolig sång o dans. Och Summer bara äälskade det! Det var såå kul att se hur hon bara hängde på som om inte gjort annat. Supergullig frökentant. Mrs Debbie,,,som man ska kalla henne.
Så givetvis mellanmål o lunch OCH sen ska dom vist SOVA...ehhh typ 2h mitt på dan! Jovars,,,haha, det blir ju spännande. Eller iallafall va tysta o ligga ner som fröken sa när jag påpeka att Summer slutade sova på dan före 2år..

Så nu blir det måndagar o torsdagar för hennes del!
Och det tycker jag ju inte alls ska bli skööööööööööööööööööööööööööööönt!!!!! :) Tjohooo!!

koala

....men guuuuu va coolt tycker jag! Äntligen satt en koala i ett träd nedanför vårt hus!! I löööve!! Jag som värsta turisten dit med kameran!! hihi
Ville bara säga det!!


Bunnings!

Åhh vad jag gillar att dom hittar på så mkt saker för barnen här. Vi var på Bunnings i söndags o det är alla mäns paradis. Som ett stort "lager" med ALLT man kan tänka sej. Verktyg/färg/bygg/badrum/kök/utomhus/golv/grillar....ja allt möjligt till hus o trädgård.
Och där finns en lekplats, ballonger, små kundvagnar o sen på helger ansiktsmålning o organiserat pyssel för barnen. Som här på bilden när Summer gjorde en nyckelpiga o plantera en blomma. Allt det gratis! Sen har dom ofta hoppborg utanför o ett billigt café. Snacka om bra business!!
Och Summer bara lööööövar att gå dit och kunde ärligt säga "-Bunnings" bland dom första orden! ;)



kms

kill me slowely...

Var såå jädra sugen på soppa efter en ganska kall o blåsig dag idag. Vist,,,kan ju inte skryta med att jag gjort det såå många gånger förut...typ en gång nångång,,,kommer inte ihåg, men vem räknar.
Anyway,,köpte grönsaker o nåt kött (fattar inte riktigt vad man ska ha för kött till soppa. En biff typ eller,,neeej), men det blev nåt med ben på iallafall. Kokade upp köttet med lagerblad...värsta kocken..hehe o typ kryddor o sen tog ut det o la i massa olika bra soppgrönsaker. So far so jädra good!! Det luktade mums o smakade riktig SOPPA! Yes! Var såå sugen o ville verkligen göra mammas klimp till.(ägg o mjöl-klimpar om nån undrar)
 
....meeen...neeej...Maja satt o grät på golvet o Summer ville inte lägga sej så jag kände att jag oooorkar inte fixa klimpen nu oxå. Dax att lägga barn istället.

MEN----DÅ kommer ljushuvet/antikocken Karro på att -jo,,kanske man ska lägga i lite risoni=små små pastaflingor typ, i soppan för att den ska bli lite mer matig. Ja,,typ Ungersk minestronesoppa eller nåt. Mmmmmmmm vist,,,jag häller i en halv påse typ o går o lägger barnen.

Kommer ut superhungrig o ska njuta av MIN fina soppa när jag kollar i kastrullen o allt jag ser är en grötig röra. ....EEEHHHHHHH inte en ENDA jädra droppa vätska är kvar!!! VA!!!! Den j-a risonin har sugit upp allt och kvar är en pastagröt med soppgrönsaker.... 
..... tjuta....

...jetlag..

Ehhh....det här är ju helt galet. Nu är klockan snart två på natten och jag, Summer o Maja är klarvakna. SKITKUL!!! Skulle stannat kvar i Sverige tills dom är tonåringar och vill sova 16h/dag... Va fan ska man göra? Igårnatt försökte jag kämpa emot o jag o Summer bråkade flera timmar mitt i natten o Maja bara gallskrek så fort vi la ner henne i sin säng. Och tyst när hon fick komma upp. Så Chay sov på soffan med henne. Ikväll samma visa. Men det är ju ingen idé att bråka,,,jag är ju själv klarvaken. Så nu har vi ätit mackor! Tjohoooooo förjetlag.........................

...fast hur tänkte jag nu...

...ehhh,,,,,håller på att packa. Ehh jaa! Ok, pippihus--skittungt!!!, pippisaker, pippimjukdjur,barbapapa mjukdjur,,,14 typ nya klänningar till Summer, en ganska stor smyckesbox som jag köpte igår för att jag är dum i huvet..,,ny liten videokamer med alla jädra kablar,,solsidanbox x2,,barnböcker, tjockaste pocketboken till mej. Andra massa småsaker som jag älskar... Räkost, nu bara liiite godis pg av ingen plats..., blåbärssoppa. Och ja, jag tänkte ju ta med mej samma kläder som vi tog hit. JA det blir ju spääännnnnande imorn! Dear please God,,,ge mej en snäll incheckningslady!! ...och jaaa,,,glömde ju säga att Chays cykel ska med.....allvarligt...19kg väger den!

RSS 2.0