Min söta Summer!



-I'm having a cup-of-chino!

Min stora lilla älskade Summer loove att dricka baby-chino som det heter. Alla caféer har det här. Bara mjölkskum med choklad på toppen! Sånt gillar vi!


...jag vill inte...

...att min kära syster o familj ska åka hem imorn..:(
Fyy va tomt o trist det kommer bli. Det har varit så kul o vi har gjort så många roliga saker ihop. Jag har fått så mycket hjälp med båda barnen att jag kunnat vara med o bada o shoppa o äta ute o allting. SKIT o SNYFT säger jag bara. Varför måste vi bo så långt från varandra.



I Love u sis!


nytt ansikte

Mycke rosa blev det på nya bloggframsidan!! hihi Kära systerdotter Julia har hjälp mej att fixa. Kände att det var dags. Får se när JAG kan lära mej, så kan jag ändra när jag vill. Men jag är helt j-a TRÖG i huvet när det kommer till datorer....agghhhh. Vill gå på kurs!

Underbara Boréns!!




Åhh det är bara såååå kul att ha min kära syster, man och Linnéa o Julia här. Har visat runt dom på lite olika saker och dom verkar tycka att det mesta är jättekul o fint. Tjejerna bara looooove the shopping med alla klädaffärer! ;) Har haft supertur med vädret så här efter all floodings,,,! Så våran pool har äntligen fått sin dos av bad!!;)
Efter att ha varit upp i Stanthorpe o sett kangaroos på golfbanan o åkt "nattsafari" bak på bilarna, så har vi badat i Surfers Paradise och kollat in supervillorna i Paradise Point. Imorn bär det av till Noosa 1v. I en lägenhet med  gångpromenad till stranden.

Allt går så bra o smidigt med dom! Dom är så enkla o jag älskar dom så mycket för det. Min syster är bästa systern ever!

Tjejerna vill hålla Maja hela tiden o leker med Summer. Vet verkligen inte hur jag ska klara mej utan dom sen..
Men två veckor kvar!!


färskaste kusinerna!


M&M



Macy & Maja!!
Nu är dom båda äntligen här. Två veckor är allt som skiljer dom. Chays bror Troy fick sitt första barn i Januari. Superkul med två tjejkusiner lika gamla. Snacka om att Maja har långa arms alltså!!

Vägde o mätte oss igår och nu är vi 5v gammal uppe i 4,9kg och 57cm lång.


RSS 2.0