Teparty

Äntligen kan man ha teparty med lillsyrran!!





-Would you like a cup of tea Maja?


-nej tack,,,,jag tar hellre en tugga av duken....


36år idag...


36härliga år idag o nyklipt! Jaha,,,,så har man lixom gått över sträcket till närmare 40....But oh well.... som Chays pappa sa imorse: -I wish I was only 36...!!
Så det så!!! (bara att umgås med pensiosar så känner man sej som bara barnet fortf..!!;).)
Efter ett par timmar hos frissan idag...var på 1h pedikyr i går kväll..!!,, ska jag äta med Nin o Pop ikväll,,för Chay tränar. Sen ska vi ut o äta frukost imorn och efter lunch kommer dom + Chays bror,fruobran hit på våfflor och sen på kvällen ska jag ut o äta med härliga svenska mammor.
Så det blir fullt upp men roligt!
.....mmmmm....36...,,,,eller fasen...är jag 37,,,nej shit,,,vänta,,,ärligt var jag tvungen att räkna efter nu...!!???ups...och nej 36 ÄR jag nu

Ha en bra helg!


...fina Abercrombie and Fitch tröjan jag fick av Chay. värsta surprisen,,ärligt trodde han köpt en väska till mej.....


20 Maj...

...ville bara skriva att min älskade mormor skulle fyllt 94år idag. Och jag kan inte fatta att hon inte finns kvar när vi nu kommer o hälsar på. Detta är allt jag kan skriva.... För jag har fortf inte fattat, sörjt eller gråtit...., och jag orkar inte göra det nu heller. Några tårar är nämligen på väg att tränga upp,,,men dom tränger jag ner........bort bort,,,inte tänka.

Älskar dej Anna-Lisa!


slagernerd...?!

Ok, jag trodde INTE att jag var en sån sladerbitch! Men vad annat kan man kalla sej själv när man kan stora dela av texten till "´Fyra Bugg o en CocaCola",,,eller Arja's "Högt över havet",,,ehh,,,,please,,,,whats wrong with me??!!,,,,,men texterna lixom bara forsade ur en på dansgolvet på festen. För att inte tala om Dover Calais och så GIVETVIS Diggelo Diggelej...-men DEN låten lyssnade jag ju iallafall på säker 1000ggr på LP hemma vid grammofonen med stora hörlurar på Kyrk när jag var 8år. Jag har ju värsta barndomsminnena till Melodifestivalen. Som att jag storgrät året därpå när  Pernilla Wahlgren -85 inte vann med Piccadilly Circus och jag svor på att jag aldrig skulle se det igen för det var såå orättvist o juryn hade SÅÅÅ FEL!!!

Kanske därför valde jag denna outfit inför slagerfesten som svenska skolan hade ordnat. Min kompis Gill rå-tupperade mitt hår (..guu vet hur jag ska få ur det idag...?,)o la dit lite...ehhh...smink. Fick även låna skinnjacka o armband av henne. Tillverkade mina egna "kors" av folie,,,haha OMG......

Men det var en skitrolig fest, och inte varge dag man får dansa loss till baaaara schlagerlåtar!! hoho





Underbara unge!!

-MUMMIEEEE I need to do a WIIII!!! (kissa)...NOW...MUMMIEEEEE..
-Ok, spring till toan då!
-But I neeeeed my friends to come with me...!!!
-sure thing honey...


Givetvis,,,hur skulle man kunna gå o kissa utan att sina kompisar får följa med o titta på!? Även om det medföljer att man nästan inte hinner till toan...?!
Eller ligger det i generna och hon redan nu övar sej inför stundandes utekvällar då man alltid måste gå med sin tjejkompis på toan?! ;)


skön söndag!



Första Maj- och snart är vintern här!!!,,, och vi hade en superhärlig fm på stranden. Klarblå himmel och+27. Summer bara älskar att vara där och det sista hon sa innan hon somna var att hon ville åka dit imorn igen. Detta är våran lilla barnvänliga pärla ca 35 min från där vi bor o kallas SouthPort. Världens godaste Fish and chips till lunch och Summer matade pelikanerna efter glassen.
Jag vet att jag saknar Sverige mycket just nu.....men när man får en dag som denna inser jag varför jag älskar att bo här!


Mina beachbabes!!


RSS 2.0