Vecka 40...


v40...och fortfarande i förnekelse....

Jaha så var man inne i v40. 3dar kvar typ,,, Eller 1dag,,,eller 2v...?! Who knows?! Kanske borde jag "packa väskan". Tycker det låter så filmatiserat. ..Ähh,,,jag hinner väl när jag börjar få värkar. Känner mej sjukt oförberädd och har lixom inte velat förbereda mej denna gång.
Fått låna "just-have-to-read"-books från kompisar som skulle underlätta förlossningen såå mycket. Öppnade den och började nästan grina bara av att se bilderna. VILL INTE SE, VETA, TÄNKA på förlossningen. Vill bara in ---göra det man måste och sen ut! Hej epidural och lustgas..det är allt jag vet jag vill! Men jag kan fortf inte fatta att jag SKA gå igenom det. Nejmen det blir nog bra med det. Hej o hå!! Vadå!?!?

åhh Summer simmar!!!







  

Jag måste ju bara berätta hur otroligt stolt och glad jag var idag. Kändes likvärdigt med när hon tog första stegen. Och det är väl för att det känts så långt borta med att Summer skulle simma. Hon har ju som ni vet vägrat doppa huvet under vattnet. Och vi har ju inte pressat henne. Senast igår ville hon inte, men hade börjat hoppa som en tok upp o ner i poolen o vi skulle ta emot henne. Helt utan rädsla bara kastade hon sej ut i vår famn. Och ibland kom hon ju lite under o fick vatten i näsan o ögon.
Sen idag vid morgondoppet började hon med att försöka ta sej till mej från trappen i poolen. Bara nån meter eller så. Med huvet rätt under. Men hon vägrade kolla under vattnet. Fast det gick bättre o bättre och hon höll på 1h och ville aldrig sluta.
Efter lunch kom Ninni över o vi tog ett dopp till. Denna gång testade vi med simglasögon på. Och WOW!! Vilket självförtroende hon fick. "Simmade" fram o tillbaka mellan mej, Ninni O trappan och höll andan som en fisk. Vi ökade avståndet till ett par meter och hon fixade det!! Kickade som en tok med benen o flaxar lite vilt med armarna och huvet helt under vattnet hela tiden! Åhh min lilla skruttunge! Jag tycker bara att hon är så himla duktig som kämpar o kämpar när hon väl vill nåt!! Nu har hon somnat gott iallafall!!

Svägerskorna!

Tycker det är så coolt att Rachel-( Chays bror Troy's fru-, och som är precis lika gammal...ung... som jag)), ska ha sin bebbe bara ca 10dar efter mej. Deras första. Kul med en ny kusinskara på gång. Och två små tjejer!!
Snacka om olika magar.
Så nu väntar alla med spänning!


Inte så långt kvar nu.....

 

´Det var bäst att ta lite nya magfoton,,för nu vet man ju aldrig när det kan ske! 2v och 4dar till duedate! Sen önskar jag att om man bara kunde få veta lite mer noggrant datum vore ju bra. Har hon tänkt att kika ut tidigare eller kanke senare!?!?!
Det är tvetydigt vad jag vill, för jag är så jädra trött på magen, men samtidigt har så mycket roligt på gång innan jul att jag nog inte "har tid" innan....;)
Känner mej otroligt klumpig i allt jag gör. + att hon lever om och bråkar där inne med mina inälvor...?! Och orket blir ju inte bättre för var dag som går. Det värsta är att jag känner mej ofta så trött att jag bara vill sova, men sen är jag samtidigt såå rastlös. Det är SÅ mycket jag VILL göra. Speciellt nu innan jul och sen vill jag ränsa ur garderober o fixa med allt möjligt. Jag har tre 4h chift kvar på IKEA nästa vecka. Men jag tar det lugnt oxå, och läser alla böcker jag kommer över.


Summer känner att nåt är på gång...Ja hon vet ju att det är en bebis på väg. Men hon är har varit väldigt mammig senaste månaden. Hon gråter o säger att -I miss you mummie,,,buhuuu,,,I miss you mummie,,,, .,när jag måste lämna henne. Och det har hon aldrig gjort förut. Min älskade unge!!


RSS 2.0