tidningsläsarna

Tacka vet jag för en avkopplande tidning på stranden!

it-stress......

...ok, jag är den första att säga att internet är den bästa uppfinningen som finns. ....-ja,,då efter platt-tången givetvis...- Utan internet/email/CHATT hade jag haft hemlängtan var o varannan dag. MEN,,,va fan... ibland stressar den ihjäl mej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAg vill hinna läsa min hotmail, blogga, läsa andras bloggar, facebooka, chatta, maila mina vänner. Och för att inte tala om den hybris jag får varge gång vi ska lägga in foton...... Helt sjukt! Cybervärlden har tagit över.....haha Summer får bara äta fastfood, hon har inte badat på 2v eller haft rena kläder sen julas.... Hmmm,,när jag tänker efter har jag inte sett henne sen i lördags heller,,,,men hon är nog här nånstans!!!!

strand

Jag o Summer åkte iväg runt 8 till stranden. Det var mysigt att göra det bara vi två. Ingen stress eller press. Lekte i vattnet o i sanden. Det svåra var att få henne att gå därifrån. Och då kommer alltså en mamma-metod in som kanske inte är den bästa....men meningen... -Vi går o köper glass!!--- den får Summer att hoppa över eld. Helt tooookig i glass ju!!! Har ledigt hela helgen och det ska bli såååå skönt!!!

ont i axel

hej o hå,,,oj vad tiden går på...!! Hinner ju knapt blogga. Fattar inte att 25h/v käns som 50h...??!! ehh jag vet. Det låter ju inte mycket med 25h, men jag tycker ändå inte att det blir nån tid över. Värsta IKEA-karriärskvinnan...som Chay säger...haha!! eller Eiakeia som Summer säger! Men jag tror inte att det går nån nöd på henne som är i poolen hela dagen med med farmor. mmmm stackars unge... +36 idag,,mmm,,, T.o.m lite för varmt för mej. Har fått ont i en axel efter att ha hängt upp en skylt på jobbet och drog snett över huvet o krångla. Anyway så tänkte jag väl inte mer på det då, men sen har det blivit sämre över helgen och idag var jag då tvungen att göra en skriftlig skaderapport på jobbet och uj uj så noga med allt sånt. Måste direkt till deras sjukgymnast imorn o kolla. Tycker det käns lite smått pinsamt,,,,men ack nej, allt sånt är suuuperviktigt att anmäla direkt tydligen.

Summer


Underbara lördag!

Har haft en underbar dag idag. Åkte ner till stranden imorse, ganska oplanerat-för det skulle bli skurar. Men vi såg inte ett moln vid havet sen. (go figure..??) -Summer vill put icecream on self.. (menar då suncream).. Det var ljummet i havet och Summer bara älskar att leka i sanden o gegga. Var där ett par timmar fram till lunch och sen åkte vi in till Surfers Paradise. Summer somnar i bilen och vi lyckas få över henne i sulkyn SOVANDES. Hurrey!! För lets face it! Sånt hender inte SÅ ofta och Chay o jag kunde äta lunch ute på café utan att bli störda. Lööööve it! Sen vaknar hon lagom efter vi är klara och vill ha glass. Den lilla ungen är helt TOKIG i glass.... Men det var hon värd. Gick omkring lite o kollade i butiker och tog en Starbuck's innan vi åkte hem. Sen sjöng Summer hela "Twinkle twinkle little star" själv i bilen hem. åååhhh min skrutta håller på att bli så stor. En helt underbar dag!

svenska filmer här på tv

jaha,,så var mina 24 nöt-créme slut då...! Men jag lyckades hitta 4 påsar bearnaisås under en hylla när jag städade förut. Trodde dom var slut! Yummi! Nu har vi även hittat en "ny" tv-kanal. Sen vi köpte nya tvn har den dykt upp, vilket jag tycker är lite konstigt...(..vadå,,gillar vissa tvkanaler bara fina nya tellies eller,,,keh?!). Anyway, Det är SBS2 som visar massa svenska filmer! Jippi! Igår visade dom Annika Bengtsson---ja den med OS-bombaren. Bra film! Det sjuka är att i tv-tidningen stog det INGET om att den var svensk. Så vi hade ren tur. Vi såg ju "KOPPS" häromdagen på den kanalen oxå. hihihi skön svensk humor! Undrar vad Australienarna tyckte om den..hehe. Skönt med fredag och lediga imorn. Sen jobbar jag x-tra på söndag. But why!? Förstår inte varför jag tackar jag till x-tra helg-jobb. Men alltid när det frågas långt i förväg käns det så långt bort och helt ok att säga ja. Nej,,,det ska ändras på. I veckan ok,,,men inte mer helg än jag redan har. Ha en underbar helg på er!! xxoo

trött,,

,,åh så har jag blivit genomförkyld. Vet inte om det är för att jag jobbat hela helgen eller för att det är 300% luftfuktighet ute. Det käns som en ångbastu. Finns ingen luft... Så in o ut ur ac'n och allt käns lite sådär smått fuktigt. Lakan o handukar. Bläää.. Men gräsmattan är nöjd. Jeezzez... Snart har vi en djungel utanför. För det har regnat varge dag, så vi---Chay---har inte kunnat klippa gräset på veckor. Regnet gör mej inte så mycket längre. (...I know...snacka om mature..!!)) Jag har ju ändå jobbat. Nyår kom o gick o den firades med vänner. Ett helt lamm på spett grillades och det var SUPER-yummie!!! Imorn börjar allt som vanligt igen. Chays jobb o träning drar igång. Åhhh,,,men det är ju bara sååå skönt när han är hemma. Så enkelt att åka till jobbet på morgonen när han tar hand om Summer etc. En x-tra hemmapappa skulle man ha!!! (och så en då som jobbar o tjänar pengar givetvis..) Ser fram emot cloning---inne i alpha-tiden!

RSS 2.0