Baby shower!

Idag var det ordnat en babyshower för mej. Jag hade absolut inte tänkt att ha nån, men sen för ett tag sen sa min kompis Janet att hon vill ordna en för mej. Eftersom jag aldrig haft nån, och det har man i Australien! Så gulligt! Hon fixade all mat o pyssel.
Så 8 tjejer kom hit på morgonen och vi åt lite cupcakes o ost o fruktfat mm ute på verandan.Sen fick dom alla göra ett varsitt litet linne till nya bebben!! Söta va!?



Mer foton finns att se på Facebook om ni vill!

http://www.facebook.com/album.php?aid=236513&id=669326828&l=c9702bd460


blodsocker testet..

...var helt jädra vidrigt!!
Först fick jag fasta från igår kväll 20:00 och sen ingen frukost. Sen kl:08 tog dom först ett blodprov i armen. Sen var jag tvungen att dricka en drink som hade 75g socker på 10min.... Jag höll på att spy. URK!!! Så jäkla äckligt!!! (...och snacka om totalt onödigt!! Kunde ju ätit nåt med massa socker i som jag kunde njutit av istället!!! Munkar, godis,,,,suck..)
Sen fick jag sitta o vänta en timma på ett nytt blodprov, och sen vänta EN TIMMA TILL på att ta ytterligare ett nytt blodprov. Jag kände mej helt illamående o snurrig o ville bara få i mej nåt att äta. När det var klart åt jeg en macka i cafeterian o körde hem. Väl hemma var jag SÅ TRÖTT att jag stensomnade i soffan 1h och hade jättesvårt att  vakna upp. Låg sen länge o bara stirrade i taket utan att jag orkade röra mej. MEn jag var tvungen att släpa mej in i duschen och sen åt jag lite och sen iväg till jobbet på em. Kände mej ganska ok sen, men är nu astrött o ska lägga mej. Vet inget om provet före Fredag. Så vi får väl se. Och tills dess ska jag leva som om jag INTE har gravid-diabetes=äta det jag vill!! (speciellt när svenskt smågodis kom på posten idag av min älsklingssyster OCH älsklings-Charre)(så jag ska skynda att äta det innan Fredag....hehe)
Det man inte vet lider man inte av!!!

kanske gavid-diabetes....

....gulp säger jag bara!
Va f-n är det frågan om. Dom ringde från sjukhuset och sa att mitt första blodtest för socker var för högt. Så nu måste jag in imorn igen och ta ett nytt. Inte äta nåt efter 20 ikväll, sen ingen frukost och sen kl08 imorn bitti får jag en äcklig sockerdrink och sen vänta i 2 1/2h på nytt test. SKITKUL!!! Shit tänk om jag har gravid-diabetes!!? Jag vet att det inte är heelt ovanligt, MEN för mej käns det just nu som bara superfeta superonyttiga personer får det...buhuuu. Och jag känner mej inte så onyttig. Usch,,,ja vi får väl vänta o se först va det andra provet visar....suck .... :( Not fun!

första svenska våfflorna..

...jag har gjort här i Australien! MUMSISCH!!!
Hoppas inte bebådelse Maria blev arg för att vi inte väntade tills i Mars bara....
Köpte ett till Chay i födelsedagspresent, och det var inte så lätt att hitta minsan. Hör inte till vardagsköket om man säger så.
Bjöd Nin o Pop o Kass o Paul, och det blev succé. Tur att Ikea har hjortronsylt oxå, för det måste man ju bara ha. Och mer än halva burken gick åt.
Mmmmuuuuums!!!

mmmm våfflor!!!


Summer och Lejonkungen...

....inte en så bra upplevelse.
Karen-,Summers faster, har pratat länge om att hon så gärna ville visa Summer den tecknade filmen Lejonkungen. -Oh she is going to loove it! Jag har hela tiden tänkt att den är nog för lite äldre barn, men det är ju svårt att säga emot... Den var svår att få tag på men tillslut hittade hon den på dvd och Summer gick redan omkring och sjöng -"Hakuna Matata---means no worries!!"
Så igår em satte dom sej för att kolla på den ihop över hos Lynn o Geoff. Det första misstaget var ju då att börja med att säga -Och där är mammalejon, pappalejon och lilla Summerlejon. Vist jättebra! Redan 5min in i filmen dödas pappalejon av hygenorna..........!!...ehhhh... Summer sprang raka vägen in på sitt rum (,hon har ett eget hos dom), smällde igen dörren och skrek till Karen o Lynn: -GET OUT!! LEAVE ME ALONE!! Sen la hon sej på sängen och började storgråta. Min lilla gumman... :(
Lynn o Karen viste inte vad dom skulle göra men tillslut smög dom sej in med några godisar. Och då blev ju allt lite bättre.
Så den filmen får läggas på hyllan tillsvidare........

RSS 2.0