lite allt möjligt..

Idag fick man lite försmak av sommaren med +26. Och jag som nästan...bara nästan hade börjat fundera på om pool är nödvändigt... And Yes it IS! Hade träff med några svenska mammor i lekparken på morgonen. Det är alltid lika kul att träffas o tjöta lite med dom. Men snart blir DET för varmt oxå! Jobbat hela helgen och kan inte fatta vart allt folk kom ifrån. Det är skollov och vi slog alla reckord. Hade 10,000pers per dag både lörd o söndag. Det var helt crazy! På söndagen var det många sura miner för vi hade typ inget kvar i stock....sorry lixom. Och den andra närmaste i IKEA till oss ligger två timmar i väg---MED FLYG--. Dvs Sydney!! Ikea family hade premiär--japp--det är helt nytt här, och nya katalogen var ju ute. So OMG va många skrikiga ungar o sura pappor på en och samma plats! ;) Om nån undrat hur det gått med min tandläkarhistoria så kan jag meddela att jag lagt det på hyllan... Mmmmm,,, Avbokade det jag skulle göra pg av ett antal saker. Dels så gör min visdomstand inte ont längre så då känner jag att jag hellre drar ut den när jag kan ta lite starkare drugs efteråt---JUST IN CASE! Vore ju inte så skitkul OM det blev inflamerat och så ska jag knapra panodil....ehh. Nej tack! sen det där med kronor...mmm,,jag SKA göra det,,,men inte just nu.Ok! Knoddan kickar som värsta Maradona, men annars mår jag bra. Foglossningarna har typ nästan försvunnit....skumt.,men skönt.

..fortsättning på poolbygge..








Ja, så här långt kom vi i helgen. Sen har vädret varit minst sagt emot oss. Det har öööst ner sen i söndags så baksidan är en LERÅKER!!
Det var väldigt intressant med alla här som hjälpte till. Paul, Cody, Casey, Geoff o Karen. Och jeeeezzzez...snacka om ju fler kockar...suck. Chay var väl den enda som inte fick fram det han ville säga, och han var den som sett installationsvideon och viste hur man skulle göra. Paul viste hur,,,,Casey viste..?!.ehh.. Karen viste. Och för att inte tala om Ninni??
Paul: -fyll i lite vatten och sen ta ut rynker på botten,,,,
Chay-NEJ inte så,,,det gör dom inte i videon. Ta ut rynkor först o sen vatten.
Paul:--No, you can't do that. ,
Casey:-skit i videon....

Så i med vatten 30cm..........................,,,,,,,,,och sen fick vi tömma ut vatten eftersom det var omöjligt att dra ut rynkorna på botten då...............................suck

Men utan dom hade vi aldrig kunna gjort något, så det är svårt att bli arg oxå.

Nu ska höga galler upp till staket och andra staket ska byggas som väggar runt som stöder. Sen kommer Cody tillbaka om 14d och gör lite veranda.

...poolbygge med ångest...




O.M.G.....Nu har det börjat. Detta är våran förut fina baksida. OCh vi trodde att vi skulle ha en liten hög av jord som vi kunde fylla ut åt sidan bara....mmmm.. Men det är lera...Ett berg av 99,9% J-A LEEEERA!! Grävarn kommer tillbaka idag och ska försöka flytta leran o sprida ut den.
Men det är inte det jobbigaste i det hela. Det ångestfyllda är detta: För att få poolen godkänd i detta land måste man ha godkänt staket INNAN man fyller i mer än 30cm vatten. För att poolen ska kunna bli så stadig som vi vill o fylla in ena sidan med jord upp till kanten behövs vatten i hela poolen. För att bygga en liten veranda runt ena sidan skulle det varit 10000 ggr enklare INNAN staketet är dit..---men det finns ingen chans att vi hinner i helgen. Det är såna svinhårda regler o höga böter om man inte har minst 120cm godkänt staket runt om etc ect... Och allt hade ju varit lättare om vi inte bodde i en jädra skidbacke... Såå svårt att beräkna allt när det sluttar så. OCH så beräknas det regn till söndag...oh no..
Anyway,
Nu är det på gång och Karen o Paul o deas söner kommer hit i helgen.
Så håll tummarna!! ;/

Pirat-Summer



Idag var vi på piratkalas!
Eftersom det är så många mammor hemma här med sina barn, del eller heltid, uppstår ofta lekträffar hemma hos någon eller i nån park. Och även små kalas på dagarna. Summer tyckte det var jättekul att klä ut sej, tills vi kom dit. Då åkte det mesta av. Men ett kort han jag ju ta!;)
Och det roliga var att utan att jag sa nåt började Summer säga -aaaargggg,,,Im a pirate! aaarghhh.
Det är då jag inser hur lite jag vet om hur mycket Summer vet och förstår. Det är så mycket i deras lilla härliga hjärna och jag slutar aldrig att förundras när det kommer ut i ord!!!


...aldrig gråta över pengar...

...eller rättare sagt bristen på dom. Det är mitt måtto!

Men sen kunde jag iallafall inte låta bli att gråta hela vägen hem i bilen från tandläkaren. ...suck...
Vet inte om jag grät för att det kostar så mycket eller tanken på allt som behövs göras. Eller för att jag skämdes över att ha så kassa tänder. JAG om aldrig ALDRIG hoppar över tandborstningen.  Tandläkarn-som är en av mina svenska kompisars man- sa: -Men oj! Har du amalganlagningar. Dom som förbjöds i början på 90-talet i Sverige. Och du är ju inte SÅ gammal..!??
JAAAAA för när jag gick i lågstadiet tuggade jag Jenka o Sheik ----Tuggummin MED SOCKER------typ JÄMT!!! Det är typ mina starkaste minnen från att va barn. Köpa billiga tuggummin på ESSO!

Det är ju skandal. Egentligen kanske jag borde anmäla tuggummiföretagen som på 80-talet inte skrev vilka påföljer det kunde ha.
Sen högstadiet har jag aldrig käkat nåt annat än sockerfritt. Skulle aldrig falla mej in. (Sen att man åt godis för jämnan verkade iallafall inte ha samma elaka effekt.) För sen slutade hålen att komma. Men liiiite sent. Har nu mina stora baktänder fulla med mecury som nu har sprickor i överallt. Dom måste bort och KRONOR ska in på två. Sen måste en bak-visdomstand dras ut. För den är det ingen hejd på och den gör ont. + annat smått o gott som får vänta tills dom kan röntka dom efter bebben är ute.

Underbart!
Fick ett papper på allt som borde göras nån gång inom en snar framtid antar jag...(,fast det blir det inte tal om...), och det skulle gå på över 25,000kr..........HELLO!!!!! SKÄMTAR DOM ELLER!?!? NEJ TYDLIGEN INTE,,,för detta är andra undersökningen jag gör inom tre månader med två olika tandläkare eftersom jag inte litade på den första.... Och jag villlll inte bli tandös.....BUHUUUUUUU......

Har nu bokat in en krona och utdragning den 22a och ångesten har börjats att byggas upp. Vet inte hur jag ska palla det. Dra ut en kan jag stå ut med. Men slipa ner en tand totalt.............aggghhhhhhaaaa....HELP!! Och inget jädra valium eller typ LCD kan jag ta heller...........................SUCK!!!!!!!

Men aldrig gråta över brist på pengar.

24v gången



4månder kvar till jul! Då julbebben är väntad. Mår ganska bra just nu, men känner dragningar i magen här o där för att den växer. Jag förstår bara inte hur mycket mer den ska kunna växa på 4månader. Kommer bli stor som ett hus. Hörde ett nyt ord idag "Pregosourus"....mmm. Känner mej som en sån!! ;)


RSS 2.0