Lite Lucia

Blev lite luciafirande här borta i DownUnder oxå!!
Min stora söta lilla tärna!! Svenska skolan ordnade med dans runt gran o jultomten oxå.
Käns ju så viktigt att försöka hålla på alla svenska traditioner så mkt som möjligt. Och jag känner att det är ett måste. Lussebullar o glögg till fikat. Sen att man svettades och helst ville hem till poolen är ju en annan sak..





...inga vinterkängor direkt...! ;)


VILL HA!!!!

Ok,,,Min syrra syrra skickade ett foto på en APSNYGG väska som hon önskar sej i julklapp.
Nu är det så att jag har blivit lite lätt obsest med den och känner att I must have!!! Har googlat .se och .uk och letat som en tok, men hittar den inte online nånstans...
Sen är tydligen priset så fint som 1300spänn....aaaahhhh,,,ajaj,,,det gör ju lixom ont i hjärtat när man tänker på det. Känner ingen nån som jobbar på Veromoda????? Jullan---behöver du inte juljobb!!? Blir det rea på den..? Inte troligt va....  Om jag hade 1300 friends på facebook kunde jag ju be om 1kr var!!

Oh, well,,,vad är en bal på slottet,,, En brödrost käns ju mer nödvändigt i dessa dagar med tanke på att jag rostar i ugnen just nu,,,, En ny bil vore ju oxå bra med tanke på att man inte tar sej nånstans utan bil här...
Sen att det skulle ge mat åt en hel jädra by i Somalia gör ju det inte lättare.....

Men va F-N,,,,Det är ju THAT BAG jag vill ha!!!...snyft...

Troligtvis märke "Pieces"


jaha...

...ehhhh,,,då har man kvaddat bilen då.. Vem gör sånt? Kompisars kompisars lillebror som just fått körkort typ... Nehejdå,,,utan JAG lyckas!! Men det var skitläskigt...
Körde upp på bron som svänger lite till höger över en motorväg. Mitt i svängen känner jag hur bakdäcken tappar fästet, för det hade regnat...och baken lixom börjar svänga ut mot vänster. Så jag är då på väg över i motsatta körbanan och börjar givetvis svänga till vänster. Bilen får nu sladd o svänger lite för mycket ut med baken åt höger och jag kör in i cementblocken som TURLIGT står på kanten innan gåbanan och räcket på BRON!!! Ja tjeeena,,,,det kändes som det gick i slowmo,,,,ärligt,,,att det tog en evighet innan jag körde in i nåt. Så jag bara satt o vänta på smällen. Sen efter att kört in med hörnet¨på passagerarsidan studsar...?!...jag ut tillbaka till mitten. Tvåfiligt på min sida.
Helt chockad vet jag inte vad jag ska göra,,,,men två killar stannar bakom o kollar att jag är ok, och bara tar tag i allt som två änglar! Dom pushar bilen in mot siden o ringer bärgarn innan jag hunnit säga buu.. Stannar kvar med blinkande bil bakom eftersom det var mitt i ett köfält o i en kurva. Så dom var lite oroliga för att nån skulle köra in i oss..
Sen kom bärgarn o tog bilen till nån bilplats för kvaddade bilar!!

Ja,,,,jag mår alltså bra, och är helt ok. Men jag är öm i nacken som tusan o öm i axeln där bältet satt och ett halvbått knä. Var o kolla me läkarn idag.

Chay är hemma o fixar med allt vad bil har o göra...

FÖÖÖÖR om det är nån som trodde att vi hade nån försäkring på bilen så tror ni fel.... Endast för 3e part. Jippijej hurrey!! Helt underbart!!
Har vi tur får vi väl 500dollar från skroten kvar efter att betalat bärgarn...
Ja vet att det inte ser så farligt ut med bilen,,,men tydligen är det mer skadat än man ser....

JÄTTETUR att vi har en låda med massa pengar under sängen för att köpa en ny bil för ! Japp!! ....ehhhh...
Men om jag säljer barnens julklappar har vi ju råd med busskort.....;)

Men vist,,,,jag ÄR tacksam för att det inte blev värre med mej,,, seriöst...



v

4åring egoistisk...

....ehh va? Nejmen inte då...eller? Seriöst!
4åringens---eller iallafall min älskade lilla Summers---,värld består av... ME, ME, ME, ME,,Maja,,ME,,Pappa,,ME, ME, Mamma, ME och sen annat. Annat är då GODIS!
Helt otroligt! Vissa dar spelar det spelar ingen roll hur mycket roligt man gör med henne. Lekplats med bad o kompisar och hon får både glass o godis och man tror att "oj va rolig o generös mamma varit idag",,,NU är väl livet underbart Summer...eller..??!!
Nej, så fort det tar slut vill hon ha MER. MER godis o MER glass eller bara gnälla för gnällandets skull tror jag. Va?!Vill inte åka hem, fast man inte ville åka dit från början...

Då känner jag ibland att JAG vill bara åka hem o tänka ME ME ME Karro!!! :)


RSS 2.0