Amaryllis...

Jaaa,,,liiite tantvarning kanske på den rubriken o bilderna som följer,,,,Men jag tycker det ser så fint ut nu när dom blommar överallt i trädgårdarna!! ;)!! Min egna (överst) som jag fick för ett år  sen och som jag varit såå nära att kasta har stått på verandan i ett hörn o tydligen fått liv igen! WOW,,Tydligen mår dom bäst när man inte bryr sej...    .....däru mamma!! ;)


back at work

Japp,,så var man tillbaka på bygget då!! ...well....Ikea....
Käns som man aldrig varit borta. Fast nu käns det ju så mkt lättare att göra saker. Trots allt var jag ju gravid 9 av 12 månader jag jobbade där. Bara att bädda sängarna som jag kommer ihåg som en pina när jag hade stor mage,,,är ju faktiskt inte så jobbigt! ;)
Det käns kul att komma iväg o inte tänka på barn o hushåll OCH så tjänar man samtidigt pengar på nåt som är mindre jobbigt!! Underbart!! Särskilt tiden 17-21!! Va? Ni vet ju själva hur dom timmarna är hemma med barn just då,,,eller?! Matlagning, matning, badning, tandborstning,av/påklädning o läggning av trötta barn...yey!!hehe Inte då Summer är på sitt direkt bästa uppförande!
Tills vidare jobbar jag bara ca15h/v, kväll o helg, och sen i January tänkte jag gå upp i tid o ha Maja hos en dagmamma på gatan där vi bor.

...ut i vår hage...

...där växa små barn...!!! Koooom hjärtans fröjd!!


Får man ha dom i en sån här? Har alltid tyckt att det är ju förskrääääääckligt,,,ujuj,,,med hage till barn. Va?! Som djur i bur?! VEM har en sån? Va?! Hade man inte det till barnen på typ 60-talet i Sverige eller??
Och till Summer tänkte vi aldrig tanken.
Iallafall har jag aldrig sett nån som har det i Sverige,,,,,,meeeeen,,,,annat är det här i Australien.
Här har ALLA min australiensiska mammor en. ...ehhh..sant! Finns i varge babyaffär.
Så var jag hemma hos en kompis förra veckan o vi skulle sitta ut i trädgården. Då tog hon fram sin gamla till Maja, för att dom även hade en stor hund som bara ville nafsa på lillan. Så i med henne o massa leksaker på en filt på gräset.
Supernöjd satt Maja där o lekte!! VA?! .....oj,,,va bra tänkte jag....
Så frågade hon om jag ville ha den! ...ehhh...sure...ehhh...va..ok....tack...
Sen har jag satt upp den på verandan när jag varit ute o hängt tvätt eller vattnat gräset. Och Summer vill ju förståss sitta i o leka hon med.
Och jädrar va bra den är ju!!!! Så slipper jag oroa mej just då när jag inte ser henne att hon annars---givetvis--kryper iväg som ett skott o börjar käka gräs o blommor.
;)


RSS 2.0