mitt nya liv som handbolls-spelare.

Och som gammal--ehh,,vadå dumt uttryck, jag är ju pur-ung,,but anyway,,-- basketspelare så måste jag ju först säga att basket kommer ju alltid att vara sport nr1! Ifall nån nu undrar. MEN,,,,,nu är det så här att det finns ett handbollslag här i Brisbane. Och då menar jag ETT!! Ett enda lag. Så ingen liga direkt... Alltså folk vet inte vad jag pratar om när jag nämner "handball". -aha...yes I know,,sånt man spelar på rasten i en ruta!! ..ehhh!? NO European Handball!! ...-oh,,no,,never heard of,,! Anyway, (ok,,alltså jag tycker hela allt detta bara är föör gulligt.), så visar det sej att en svensk tjej Marie som jag träffat här blev meddragen av en arbetskompis till träning bara för att hon VISTE vad hanboll var för nåt. Och sen behöver dom spelare, så 'ta'ta...där kommer jag in! Jag menar,,man har ju spenderat ett antal timmar framför tv'n under handbollsEM o VM!!! + att liiite bollkänsla ändå sitter kvar i kroppen. Det söta är att 8 spelare i laget JAG nu spelar i ska till VM i Kina i Nov....HALLÅ,, VVVVMMMMMMM! Tjohooo,,,JAG tränar med VM-spelare. Hello!! OCH ni får om ni vill använda mitt namn nu i skrytsamt skvaller om ni vill!! -Min BÄSTA,,,(även för er som inte känner mej så bra så är det ok i denna fras..) kompis Karro tränar med VMspelare!! WOW-faktorn på den då!! Ok! Sen att jag knapt kan lyfta mina ben idag och att min högra axel undrar vad F-N jag gjort + att hela min kropp allmänt bara vill lägga sej o vila,,,,ja,,,det behöver ni ju inte nämna!! Träning i mornkväll igen! För vi tänar 2hela gånger/vecka + match ---mot sej själva!!!---på söndagar! Det är aldrig försent att börja med nåt nytt! ...OS nästa--here I come!!

...tillägg till förra bloggens uttalande...

...jag måste bara tillägga att jag under inga omständigheter var påverkad av alcohol, drogor eller inte sovit på 7v.. Jag menade verkligen att jag ville ha regn!! Ok!!! För er som känner mej väl har jag kanske ännu inte övertygat att jag inte var hög på nåt sätt, men alla kan ju ändra sej. (..och mogna..ehh,,ok,,vi behöver ju inte överdriva..) kram kram

Vart är regnet??...keh....

...jag säger bara det! Vart fasen är den lovade stormen med massa regn som skulle komma i em....??? Nu har vi kämpat hela fm med att sprida ut massa ny jord med typ höns-skit i,,,mmm,,luktar ej gott + andra vitaminer o grejer på våran suppose-to-be gräsmatta. Men det är ju fortf asvarmt ute o inte ett jädra moln på himlen...HELLO!! Jag har nog aldrig önskat regn så mycket.....;) Igår var vi till Wet'n Wild dom är ett stort vattenland ca 35min härifrån. Vi har köpt årskort på 3 olika parker, (-SeaWorld o MovieWorld) så vi åkte bara dit en sväng på em med Ninni o Pop. Summer tyckte det var jättekul att åka i knät på Chay i en stor badring runt i en "kanal". Nu har jag dammsugit o moppat...puh...men det måste ju oxå göras ibland.. Och eftersom Summer stortjuter så fort hon ser dammsugaren får jag passa på när hon är en sväng hos Ninni.

..chips..?!

..i min längtan efter jordnötsringar...!!!...finner jag mej själv med skeden i jordnöts-smöret....mmmmmmmmmm. Smakar ju typ samma, fast det är ju inte lika frasigt, och så mår jag typ lite illa nu... Tänk om nån vettig människa kunde öppna en Scandinavisk mat-shop här! Jo,,,alltså, det kanske jag skulle kunna göra om jag nu var lite mer företagsam, och överhuve taget ville ha min egen busines. Men nej, inte min grej. Fast jag skulle kunna bidra med många förslag. Ok, bara en sån sak att dom inte har jordnötsringar eller dillchips. MEN nu har dom test-chips-påsar med 4 nya olika smaker som man ska rösta på (på chips alltså): smörpoppcorn,,, nattkebab,,,. Caesar sallad,,och nån töntig ny BBQ. Hmmm, återkommer om vem som vinner. Idag har Summer lekt med sin kompis Mac i lilla poolen ute på verandan. Runt 30 idag så det kanske blir ett dopp i stora poolen senare.

Summer i ny badhatt!


lite Summer

Tisdag redan...har jag ens varit i Noosa...!? Jo, det var en supernice och behövlig helg. Och eftersom det bara ligger 2h härifrån kan man ju faktiskt åka dit lite oftare. Intressant när vi kom hem till Summer. Hon ville knapt titta åt mitt håll...ehh. Inget -ohh mamma mamma springa-och-slänga-sej-i-min-famn-för jag har saknat dej så mycket... inte. Pappa gick bra..?!..?? Och Ninni o poppi är ju dom bästa. Alltså jag är ju glad över att det är så MEn... Själv törstade jag ihjäl mej efter hennes kramar o pussar, men ville inte tvinga mej på henne, utan väntade tills hon kom själv, även om det sved pyttelite i hjärtat. Någon mamma som känner igen detta!? Kan väl dock tillägga att hon varit som en igel på mej måndag o tisdag. Lilla kråkan... På simningen vill Summer inte längre doppa huvudet under vattnet. Det har gått så bra so far, men nu vill hon inte få vatten i ögonen. uj uj Bara så där helt plötsligt! Annars äälskar hon att bada i pool iallafall, så jag hoppas hon vänjer sej igen. Badsesongen är ju här!

Noosa nästa!!

hej o hå va varmt det är nu då. Kan säga att tvätten torkar på rekordtid där ute. Det är +30, nästan ingen fuktighet och det blåser varmt. Som i ett torkrum faktiskt! Efter simskolan imorse, gick jag hem i badkläderna, (...ja alltså, jag har badshorts o "baddräkts-topp" --yes Charre,,I löööve it!), och sen tryckte jag o Summer ned oss i världens minsta barn-pool. Tur att jag är sååå liten o smidig! Men ärligt så brände jag mej nästan på vattnet (som kom ut först) ur slangen som legat i solen. I em när Chay kommer hem blir det nog en tur till Nikki med stora poolen. Både jag o Chay har varit såå trötta lately. Chay har ju varit magsjuk, så det kan man ju förstå. Men jag med! Vist att jag jobbar lite nu, och sjön suger ju...eller?? Suger musten ur en säger jag bara! Vi kan knapt hålla ögonen öppna efter 21-tiden....mmmm... MEN imorn ska jag o Chay åka till Nossa efter lunch och sova två nätter på hotell uten Summer! WOW,, Thoho,,jipii och huray!!! Förstår ni att jag är liite exited!? Vi har aldrig varit borta så från Summer. Dock kommer vi väl sova mesta tiden, men guuu vad jag ser fram emot frukost på café och sen dra ner på standen UTAN att behöva ---packa blöjor,,,snacks,,vattenflaska,,xtrakläder,,lunch frukt,,sulky,,solhatt,,leksaker,,mer blöjor,,och sen 50min senare var vi iväg...puh...-- Trevlig helg på er så åtekommer jag utvilad!

helledig helg..

...I like! Blev inget jobb denna helg och eftersom jag trodde det skulle bli nåt så hade vi inget planerat. En oplanerad helg var länge sen man hade. såå skönt! Och vi har lyckats få lite saker gjort utan att stressa. Köpt en madrass till lillkråkan som snart ska ur sin spjälsäng,,,,ja veeet,,det är väl på tiden....;) Sen hälpte Summer o jag pappa och tvätta bilen. Efter att vi ritat med megakritor på hela uppfarten på astfalten. Det var kul! Alltså Sum kan bara vara föör rolig ibland. Imorse hade hon stängt in sej i datarummet. (hon gillar att stänga in sej i olika rum o leka för sej själv,,,och oftast när det är en nr2 på gång...) Anyway, när hon var där inne sa jag till Chay att nu kan vi passa på att stänga av Nicke Nyfiken på tv'n-dvd-. Då bankar hon på dörren och skriker OOOON OOON,,,APAN OOON!!!! ......ehhhh, Chay o jag bara kolla på varandra,,,Snacka om att små grytor har oxå öron..... Ikväll ska jag iväg på kräftskiva med svenska mammorna! Åhh det ska bli SÅ mumsigt!! Trevlig helg!

lite tid..

oj oj,,,värst vad långt det är mellan varven nu... Så fort man börjar jobba lite så krymper tiden drastiskt till allt annat. Jobbade tre hela dar förra veckan inkl söndag, och var så trött igår(måndag) att jag trodde jag måste jobbat en 80h vecka,,,,... Sen kom jag ju på att det har jag ju faktiskt oxå gjort. Det är ju inte dirket så att på dagarna jag inte jobbar kan ligga o softa på soffan. (mmm,,vem kan det..I know my friends!!) Men alla boooorde ha en liten egen hustomte som städade,handlade o tvättade när man är borta! Men det är väl förståss bara jag som tänkt på!? ...hmmm..borde kunna träna upp Summer snart... Hon älskar ju att hjälpa till. Om man tänker på att elitgymnastena i Ryssland säker tränar 6h/dan vid 3års ålder borde Sum va tacksam åt lite dammning. För just nu kunde det inte vara mer tvärtom. Hon älskar nämligen havregryn. Utan nåt till...bara löst i en kopp. Yes! Det vill hon mumsa på framför tv'n. Sen får myrorna och alla invånare i heltäckningsmattan middag oxå....suck... Nångång när vi får råd ska mattan ut och nåt fint trägolv in!!!

RSS 2.0