kravings...helt otrooligt...

Fattar inte vad det är med mej. Jag är SÅ SUGEN på sött hela tiden. Speciellt Choklad,,,, och godis....,o en o annan kaka. Och jag är ju inte ens gravid. Är det för att jag ammar eller?!....eh..haha...alltid kul att försöka hitta nåt att skylla på,,,precis som om jag aldrig varit det förut!!

Men jag blir så trött på mej själv och min strategi..... Jag går till kylskåpet....tar en tugga av chokaden....viker sen ihop den ordentligt i sitt papper och in i kylen igen.... ehhh,,,så gör jag så typ 10ggr tills den är iallafall är uppäten. What's the point?! Kan ju lika bra smälla i mej hela på en gång. Varför lurar vi oss själva så!? ...dock bränner man ju några kalorier när man går fram o tillbaka....;)....

Sen när jag kollat igenom skafferiet o kylskåpet 200ggr i hopp om att mellan tittarna nån osynlig person ska ha ställt dit en påse smågodis eller att jag bara missat att det stod en stor Alladinask bakom flingorna....,,,då går jag till det andra skåpet. DET med tomma plastburkar. För DÄR gömmer sej en liten låda med värsta B-godiset. Sånt som jag i annat läge varit på gång att slänga för det är SÅ billigt och översött... Men när jag "hit rock bottom"...DÅ går även detta ner i kistan!!

Förra veckan fick jag spelet så sugen var jag att jag t.o.m öppnade en stor presentask med Guylians snäckor( som JAG köpt för att ge bort). VA...hur desperat är man då??

Mina älsklingar!!


I love mina tjejer!
(...och japp det är en julstjärna i bakgrunden ni ser,,,men jag tycker ju den är så fiiin!!..)


...fingermålning..

..ja kära...nu tog jag väl i så jag nästan sprack...
En helregnig dag o vi har varit o shoppat. Summer var lagom uttråkad när vi varit hemma ett tag så då fick Karro den brillianta idén att vi ska måla med fingrarna!! Jippi va kul!!
Jag riktigt kände hur jag steg i mammavärde. För guu vilken pysslig, påhittig o rolig mamma jag är!!! Såg framför mej dom fina alstren vi skulle göra Jag o min härliga dotter. Tänkte att vi kan ju även kunde göra en fin tavla av Summer o Majas handavtryck. Kanske tom rama in!! ...ååhhhh...
Mmmm,,,sure..!!

Tillbaka till verkligheten. Det börjar med att när jag förberett allt o gjort stor plats o tagit fram allt vill givetvis Maja först ha mat. Ok,,,vist! No problem. Så Chay o Summer börjar själva.. Det är ju gulligt,,,,fast kanske inte riktigt som jag vill..... Fotavtrycket blir helt utsmetat o handen sådär...för mycktet vatten på pappret så det går igenom totalt . Jag vill hjälpa till,,,,men Jag sitter ju fast i soffan och ser blidt på. Oh well...huvudsaken är ju att hon har kul..
Äh nåja,,,sen är det min tur att pyssla med Summer o jag tar fram en riktig kanvas o tänker nu fasen ska det bli art gjort!! Vill måla båda Summers händer med färg men,,,, då vill hon absolut inte!! -yak...no mommie no... Jag ber lite snällt att SNÄLLA bara liite EN gång. -noo nooo I don't want to,,,noo please,,noo. Och hon börjar ärligt GRÅTA!!! VA? Vad är det för unge som inte vill kladda ner händerna????!!!!

Jo,,det är MIN unge! Min älskade unge som har fått den genen av sin mamma.

Så det blev inget alster att rama in,,,men jag hoppas hon hade liite kul iallafall!


Summer gör "swurlies" med ETT kladdigt finger!
..osså lilla tavlan jag gjorde av hennes misslyckade,,,villintegörahandavtryck..!!


..hur gammal är jag..!

..egentligen?! Inser att jag kanske är lite äldre än jag tror.....eller??

Hittade en svensk tidning Solo som min syrras tjejer lämnade kvar här. Började läsa o inser att oj,,,denna tidning är nog inte för snart 36åringar...eller??
Är det så att jag bara är totalt helt borta, ute o fattar inget?
För jag har inte hört tala om hälften av kändisarna---som jag antar att dom är. AnnaLynne Mc Cord, Ashley Greene, Audrina Patridge...??? Men guu..sorry,,,men fasen vilka är det och vem bryr sej om deras aptråkiga träningsmetoder ...ehh. Kim Kardashian har jag iallafall OTURLIGT nog råkat se på tv, och hon måste väl vara högt upp på listan av "kändisar" som inte gjort nåt!!?? Va?!?

Och sen en sak som jag aldrig hört talas om i mitt liv är ...kvarg....KVARG!!! Va fan är KVARG??? Det skulle i flertalet recept såsom jordnötstryffel ,men även en milkshake?! Jag tänker på sånt sliskigt genomskinligt  fett man har i ischoklad??!! Men vet alltså 14åringarna vad KVARG är??????? Eller går 20åringen omkring o känner att...mmmmm va gott med lite KVARG ikväll i min shake, det får jag inte glömma att köpa!
Linnéa Borén---eller någon,,,,please help!!
Sen modet!! HoHo... "En drömoutfit under 1000kr"....ehhh...vill kalla det en "mardrömsoutfit för sjukt mycket pengar". Modet som var i detta nummer kändes som en blandning av hello Kreta-91 och Elloskatalogen -82..  Men va f-n,,,,har dom ingen smak nu för tiden....HAHAHA...Ja SÅÅÅ gammal är jag tydligen som ens törs skriva detta i min blogg.

Well, nu ska jag gå o mumsa lite KVARG!!...mmmmm....

för höga krav...

...ja man har väl för höga krav. För höga krav på att göra saker som man gjorde innan 2a barnet. För höga krav på att ha roligt. ....roligt och roligt...vem har sagt att det ska va roligt!?!? Ja, ingen förståss. (...och ja veeet,,,ni som tycker jag klagar för mycket...JAG VET att det bara är för en kortare tid i livet...bla..bla...)

Men ta en lördag som denna. Chay var borta hela förra helgen och sen jobbat över på dagarna + dom vanliga träningarna. Så jag hade väl sett fram emot denna dag lite fööör mycket. (speciellt när han-,,,ja jag kan ju inte gå förståss,,,- ska gå på årtiondets fotbolls-final-match med 52000 andra imorn..) 
Meeeen givetvis ville han bara va hemma idag och softa. Och sure...jag förstår honom.
Särskilt när han har match ikväll.
Jaha,,,en hemmadag alltså! Åh va spännande o ovanligt!!!Verkligen...jippi!! Jo men vist, det ovanliga var väl att jag dammsög och moppade golven kan man säga. Man kan ju bli deppig för mindre...

Sen det bästa var när Chay skulle åka säger han: -Vad ska ni göra ikväll då?
......eeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhh.....VAAAAA!?? Vad VI ska göra ikväll???
JO, vi ska gå på bio jag , Summer o Maja, och sen äta ute på resataurang. Kanske en runda minigolf innan. Maja är ju så J-A BRA på minigolf!!!!!!!!!!!!!!!!










Lika som troll!



...eller vad tycker ni?
När Summer fick detta omg-nostalgi-barndomsminne-penntroll av sin moster Ullis pekade hon på det och sa Maja!! (och sen gick hon omkring hela dan o kramade det och sa -I LOOOVE IT!! I soooloooove it!!!)
...mmmm...inte helt olikt kanske!

MEN babynyhet nr1:...Maja 10v2dar---- rullade runt på magen idag själv för första gången!!
La henne på rygg på sin lekmatta och hjälpte Summer i badet, och så när jag kom tillbaka låg hon på mage!
Shit va ¨förvånad jag blev!! Och TUUUR att jag inte la ner henne på soffan så där lite snabt....omg...
Woooaaaa va tiden går fort!!!


Mina skruttungar!!



Såklart jag älskar dom mer än allt annat på jorden..

Men igår natt kunde jag sållt dom på ebay..:
 Köp stor få liten på köpet. Stora är mycket självständig och kan faktiskt göra ALLT själv redan. Japp,,Säg dock inte emot eller försök hjälpa till utan att tillfrågats. Då kommer mkt högt oljud ut, som visserligen kan användas till att skrämma bort kråkor i landet eller så. 

Men igår natt var alltså not so fun.. Vet inte vad som hent med Maja. -----KAN det vara efter tvåmånaders-sprutorna i Måndags??????? Efter det har hon inte vela sova själv alls utan bara vill äta hela tiden och är som en piraya som aldrig får nog,,(..o samtidigt inte äter,bara larvar sej så det gör ont..),och sen somnar bara på mej. Går inte att lägga ifrån henne. Och storvägrar att ta napp nu! (har tagit den lite förut..) Normalt sett sover hon iallafall 2-3h i sträck i sin säng eller matta.
Så jag var upp hela kvällen o försökte med allt, gick väl 2km i vardagsrummet fram o tillbaka med Maja på bröstet.  Men icke... När kl är runt 01.30 håller jag på att svimma.... DÅ hör jag Summer vakna o STORGRÅTA!! -Mommie I don't want that cheese....eh?! Och hon gick inte att lugna ner. Hon låg  o sparkade o bara sa NO NO NO, och sen försökte Chay men det gick inte heller.
Slutade med att vi 02 satt i soffan och försökte trösta varsitt gråtande barn...

Looove parenthood!!


Livets goda stunder..


När Summer är hos farmor och Maja somnat hinner jag med att ta liten egen livsnjutartid BARA för mej själv.
 
DÅ väljer jag en kopp kaffe, jordnötsringar från Sverige och en bra bok.

Sen att disken är odiskad och tvätten ligger i högar struntar jag i. Vet att många inte klarar av att njuta i en sån situation, men jag är tvärtom. Jag älskar att samla krafter inför städning. Och det funkar. För det blir inte alls lika tråkigt efter att jag vet att jag hunnit få min egentid. Annars kanske jag hunnit med allt det tråkiga men inte mej.

Så dagens tips från coachen är att njuta om så bara liiite o låta det andra tråkiga vara.
Det är du värd!


RSS 2.0